Over ons

Engels keuken- en interieurbouw legt de nadruk op een hoge servicegraad en klantvriendelijkheid. Wij overleggen iedere stap binnen het ontwerp-, productie- en installatieproces waardoor iedere wens en eis van de klant wordt nageleefd. Onze jarenlange ervaring in het creëren van interieurs in diverse stijlen maakt ons het aangewezen adres voor het laten vervaardigen van een interieur.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van degelijke materialen die garant staan voor een lange levensduur. Hierdoor weet u dat u keuken jarenlang probleemloos mee zal gaan.

Meedenken

Een goed ontwerp is de basis van elke keuken. Daarom willen wij graag weten wie u bent. Hoe u leeft, hoe de inrichting van uw huis eruit ziet. Want dat kan heel belangrijk zijn voor het advies dat wij u geven. Heeft u (en uw partner) bijvoorbeeld een drukke baan? Dan zul u vooral een praktische keuken willen. Bent u wat meer op leeftijd? Dan is het raadzaam om lades te nemen in plaats van keukenkastjes waar u in moet kruipen om iets te pakken. Waarom bukken om iets uit de koelkast te halen, als die ook op grijphoogte kan staan? U ziet het, meedenken is bij ons geen loos begrip.

Service

Wij hechten er veel waarde aan om ook na de plaatsing van een interieur een hoge service te verlenen. Mocht er onverhoopts iets mis gaan, dan hoeft u zich nergens zorgen over te maken. Liefst dezelfde dag sturen wij een medewerker om het probleem op te lossen.